ندوة في كلية الطب جامعة البصرة حول الاعتماد الوطني
عمادة كلية الطب تكرم قسم النشاطات الرياضي في الكلية
رسالة ماجستير في كلية الطب تناقش التشخيص الجزيئي لجرثومة الكنجيلا كنجي لدى الاطفال ومدى علاقتها بخمجات العظام والمفاصل والامراض السرطانية في محافظة البصرة
ندوة علمية في كلية الطب عن الصحة النفسية
رسالة ماجستير في كلية الطب تناقش الدلالات المناعية لمرضى تكيس المبايض

الكادر التدريسي

Teaching staff of the department of pathology at present:

1. Suadad Assim Abdul-Qadir AL-Nakshabandi MBChB. MSc. Path. Assistant professor of Histopathology (Head of department)
  2. Sawsan Salih Mahmood AL –Haroon. MBChB. M.Sc.Path FIBMS.Path. Assistant professor of Histopathology.
  3. Dr. Jasim Mohammed Ali AL-DIAB MBChB. MSc. FIBMS.Path. Assistant professor of Histopathology.
  4. Dr. Abdul –Kareem Qasim Mohammed MBChB PhD. Lecturer in Forensic Medicine.
  5. Dr. Aseel Hamid Jasimn Al-Mutter: MBChB, FIBMS path, Lecturer of Histopathology.
  6. Dr. Saad Abdulbaqi Abdullah: MBChB, FIBMS path, Lecturer of Histopathology.
  7. Dr. Mazin Gh. Hussein Al-asadi: MBChB, MSc. Haematology. PhD heamatology , Assistant lecturer of Haematology
  8.  Dr. Noor sabeeh Jumaah Al Ibrahim : MSc Histopathology
  9. Dr. Abeer Ali Hussein Al-Mowali. : MSc Histopathology